Nieuws

Lichtprocessie met heiligenrelieken op 29 oktober!

  • oktober 14, 2016

Onze broederschap houdt zich natuurlijk vooral bezig met het bevorderen en verzorgen van de devotie tot Onze Lieve Vrouw van Warfhuizen, maar daar houdt het natuurlijk niet mee op! 1 November is het Allerheiligen, en traditiegetrouw besteden we daar aandacht aan. De heiligen zijn zo langzamerhand een beetje uit het bewustzijn van de meeste gelovigen verdwenen, en dat is jammer. Zij zijn onze vrienden en familie in de hemel, en popelen om ons dagelijks leven met ons te delen en ons te helpen! Daarom eren we ze dit jaar met een lichtprocessie op het donkere Hogeland. Naast een hele hoop lantaarns gaan daarom ook de relieken van verschillende heiligen mee, waaronder die van de heilige Theresia van Lisieux, de heilige Bernadette, de heilige Gerlachus, de heilige pater Karel, de heilige Bonifatius, de heilige Lidwina van Schiedam, de heilige Cecilia van Susteren en nog een heel stel meer. Waarom komen jullie dit niet allemaal met ons meevieren?

Zaterdag 29 Oktober: Warfhuister Lichtprocessie ter ere van alle heiligen

  • 15.00 – 15.30 uur inloop in dorpshuis Warfhuizen met koffie/thee
  • 15.30 – 16.30 uur lezing over de heiligenverering, verzorgd door pater Hugo
  • 17.00 uur H. Mis (Nieuwe Missaal) in de kluiskapel met aansluitend de lichtprocessie door en rond WarfhuizenNa afloop is er gelegenheid om aan te schuiven in het dorpshuis voor een ‘eenvoudige doch voedzame’ warme maaltijd.Kosten € 5,00 p.p. (jongeren tot 18 jaar gratis). Opgeven tot uiterlijk 15 oktober 2016 via de website of telefonisch via Johanna Weersing, tel. 050 – 5427158.